Tornadot bëjnë kërdinë në Kansas, mijëra godina të dëmtuara

Publikuar më: 2/5/2022, ora 10:36

Tornadot bëjnë kërdinë në Kansas, mijëra godina të dëmtuara

Publikuar më: 2/5/2022, ora 10:36

Disa dhjetëra tornado kanë shkaktuar kaos dhe shkatërrim në Kansas, SHBA, duke detyruar autoritetet të shpallin gjendjen e jashtëzakonshme. Në videot e shpërndara në rrjetet sociale nga njerëz të ndryshëm shihen pamjet spektakolare dhe dramatike të tornadove, të cilët sipas autoriteteve kanë arritur deri në 265 km/h. Një prej tornadove vlerësohet të ketë dëmtuar deri në 1000 banesa në jug të Kansasit, duke krijuar një vijë shkatërrimi mbi 20 kilometra të gjatë.

Tornadot bëjnë kërdinë në Kansas, mijëra godina të dëmtuara

Publikuar më: 2/5/2022, ora 10:36

Disa dhjetëra tornado kanë shkaktuar kaos dhe shkatërrim në Kansas, SHBA, duke detyruar autoritetet të shpallin gjendjen e jashtëzakonshme. Në videot e shpërndara në rrjetet sociale nga njerëz të ndryshëm shihen pamjet spektakolare dhe dramatike të tornadove, të cilët sipas autoriteteve kanë arritur deri në 265 km/h. Një prej tornadove vlerësohet të ketë dëmtuar deri në 1000 banesa në jug të Kansasit, duke krijuar një vijë shkatërrimi mbi 20 kilometra të gjatë.