“Tradhtarët e LSI dhe PD”, Basha nga Berati: Dolën në krah të krimit – A2

“Tradhtarët e LSI dhe PD”, Basha nga Berati: Dolën në krah të krimit

Lulzim Basha beson se kushdo që ka zgjedhur të jetë në Parlament, sot, është vënë në krah të krimit.