Tradita dhe agroturizmi, “neomalësorja” që u rikthye te kulla e babës

Publikuar më: 23/9/2022, ora 19:10

Tradita dhe agroturizmi, “neomalësorja” që u rikthye te kulla e babës

Publikuar më: 23/9/2022, ora 19:10

Me pak mund dhe besim, ëndrrat mund të realizohen edhe në Shqipëri. Marjana Koçeku na tregon historinë e saj, se si arriti të kthehej pas studimeve tek kulla e babës, në shtëpinë e saj, për të ngritur një agroturizëm, por mbi të gjitha për të përçuar tek bota traditat e zonës së saj.

Tradita dhe agroturizmi, “neomalësorja” që u rikthye te kulla e babës

Publikuar më: 23/9/2022, ora 19:10

Me pak mund dhe besim, ëndrrat mund të realizohen edhe në Shqipëri. Marjana Koçeku na tregon historinë e saj, se si arriti të kthehej pas studimeve tek kulla e babës, në shtëpinë e saj, për të ngritur një agroturizëm, por mbi të gjitha për të përçuar tek bota traditat e zonës së saj.