Tradita e lashtë peruane për të lënë pas të këqijat…duke u zënë

Publikuar më: 30/12/2022, ora 23:53

Tradita e lashtë peruane për të lënë pas të këqijat…duke u zënë

Publikuar më: 30/12/2022, ora 23:53

Të lëmë pas të shkuarën me një sherr të fundit, për të nisur një vit të ri të pastër dhe pa mosmarrëveshje. Është ky misioni i një festivali të lashtë në Peru që mbahet përpara ndërrimit të viteve. Njerëzit aty përleshen për herë të fundit me njëri-tjetrin përpara se të bëjnë paqe përgjithmonë. Ndjekim pamjet pa koment nga festivali në provincën Çumbivilkas.

Tradita e lashtë peruane për të lënë pas të këqijat…duke u zënë

Publikuar më: 30/12/2022, ora 23:53

Të lëmë pas të shkuarën me një sherr të fundit, për të nisur një vit të ri të pastër dhe pa mosmarrëveshje. Është ky misioni i një festivali të lashtë në Peru që mbahet përpara ndërrimit të viteve. Njerëzit aty përleshen për herë të fundit me njëri-tjetrin përpara se të bëjnë paqe përgjithmonë. Ndjekim pamjet pa koment nga festivali në provincën Çumbivilkas.