Tradita pagane, “Dita e luleve” festë 4 ditore në Shkodër

Publikuar më: 7/5/2022, ora 14:58

Tradita pagane, “Dita e luleve” festë 4 ditore në Shkodër

Publikuar më: 7/5/2022, ora 14:58

Fëmijët e kopshtit dhe nxënësit e shkollave kanë çelur festimet e ditës së luleve në qytetin e Shkodrës, një festë pagane që përkujtohet çdo vit prej gati një shekulli. Dashuria për lulet dhe natyrën janë në qendër të aktiviteteve, që këtë vit do të zhvillohen për katër ditë rresht.

Tradita pagane, “Dita e luleve” festë 4 ditore në Shkodër

Publikuar më: 7/5/2022, ora 14:58

Fëmijët e kopshtit dhe nxënësit e shkollave kanë çelur festimet e ditës së luleve në qytetin e Shkodrës, një festë pagane që përkujtohet çdo vit prej gati një shekulli. Dashuria për lulet dhe natyrën janë në qendër të aktiviteteve, që këtë vit do të zhvillohen për katër ditë rresht.