Traditë e lashtë, Shishtaveci feston ditën e Shën Gjergjit

Publikuar më: 6/5/2022, ora 16:06

Traditë e lashtë, Shishtaveci feston ditën e Shën Gjergjit

Publikuar më: 6/5/2022, ora 16:06

Vizita në familje, gatime tradicionale dhe ajo që është më e veçanta, gara me kuaj, janë simbole të festimeve të ditës së Shën Gjergjit në zonën turistike të Shishtavecit në Kukës. Kjo ditë përveç banoreve të zonës ka mbledhur mjaft vizitorë nga Kosova, Tirana dhe Durrësi.

Traditë e lashtë, Shishtaveci feston ditën e Shën Gjergjit

Publikuar më: 6/5/2022, ora 16:06

Vizita në familje, gatime tradicionale dhe ajo që është më e veçanta, gara me kuaj, janë simbole të festimeve të ditës së Shën Gjergjit në zonën turistike të Shishtavecit në Kukës. Kjo ditë përveç banoreve të zonës ka mbledhur mjaft vizitorë nga Kosova, Tirana dhe Durrësi.