Trafikimi i qenieve njerëzore, apeli i presidentëve dhe një shtrëngim duarsh Meta-Kim

Publikuar më: 25/5/2022, ora 18:17

Trafikimi i qenieve njerëzore, apeli i presidentëve dhe një shtrëngim duarsh Meta-Kim

Publikuar më: 25/5/2022, ora 18:17

Vjosa Osmani ia ktheu vizitën në Tiranë Ilir Metës, ku forumi për lirinë ballkanike i mblodhi për të diskutuar për një temë delikate si lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore.

Trafikimi i qenieve njerëzore, apeli i presidentëve dhe një shtrëngim duarsh Meta-Kim

Publikuar më: 25/5/2022, ora 18:17

Vjosa Osmani ia ktheu vizitën në Tiranë Ilir Metës, ku forumi për lirinë ballkanike i mblodhi për të diskutuar për një temë delikate si lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore.