Trafiku i drogës, Yuri Kim: Shqiptarët rol të madh në trafik dhe krimin e organizuar

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:30

Trafiku i drogës, Yuri Kim: Shqiptarët rol të madh në trafik dhe krimin e organizuar

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:30

Për ambasadoren amerikane në vendin tonë e vetmja mënyrë për të luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin është pavarësia e institucioneve. Në mbledhjen e donatoreve të Ministrisë së Brendshme Yuri Kim tha se gjyqësori prokuroria policia apo dhe politikanet duhet t’i rezistojnë efekteve gërryese të korrupsionit, ndërsa shtoi se shqiptaret kanë një rol te madh në trafikun e drogës dhe krimit të organizuar.

Trafiku i drogës, Yuri Kim: Shqiptarët rol të madh në trafik dhe krimin e organizuar

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:30

Për ambasadoren amerikane në vendin tonë e vetmja mënyrë për të luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin është pavarësia e institucioneve. Në mbledhjen e donatoreve të Ministrisë së Brendshme Yuri Kim tha se gjyqësori prokuroria policia apo dhe politikanet duhet t’i rezistojnë efekteve gërryese të korrupsionit, ndërsa shtoi se shqiptaret kanë një rol te madh në trafikun e drogës dhe krimit të organizuar.