Trafiku i sirianëve: Lënë burgun 4 të “Complex”, zgjerohet hetimi për bangladeshasit

Qeveria i donte si krah pune, por shtetasit e Bangladeshit po e shfrytëzojnë për tjetër gjë Shqipërinë. Bllokimi i dhjetëra pasaportave të tyre në Tirane nga operacioni “Complex”, ngre dyshime për një linjë trafikimi të jashtëligjshëm. Sipas prokurorisë, ata mbërrijnë si turistë në vend, duke shfrytëzuar lehtësitë ligjore dhe më pas udhëtojnë ilegalisht drejt vendeve të BE-së.