Tragjedia e 26 nëntorit: Jeta pas tërmetit, 17 mijë pas lëkundje në dy vjet

Publikuar më: 26/11/2021, ora 09:50

Tragjedia e 26 nëntorit: Jeta pas tërmetit, 17 mijë pas lëkundje në dy vjet

Publikuar më: 26/11/2021, ora 09:50

Si sot, dy vjet më parë, tërmeti i 26 nëntorit shkaktoi 51 viktima, qindra te plagosur dhe mijëra shtëpi e biznese të shkatërruara. Ngjarja tragjike kujtohet ende sot nga të mbijetuarit në zonat e prekura nga goditja. Ndërsa nga specialistet cilësohet me i fuqishmi i dekadave te fundit që është pasur nga 17 mijë tërmete të tjerë.

Tragjedia e 26 nëntorit: Jeta pas tërmetit, 17 mijë pas lëkundje në dy vjet

Publikuar më: 26/11/2021, ora 09:50

Si sot, dy vjet më parë, tërmeti i 26 nëntorit shkaktoi 51 viktima, qindra te plagosur dhe mijëra shtëpi e biznese të shkatërruara. Ngjarja tragjike kujtohet ende sot nga të mbijetuarit në zonat e prekura nga goditja. Ndërsa nga specialistet cilësohet me i fuqishmi i dekadave te fundit që është pasur nga 17 mijë tërmete të tjerë.