Tragjedia e 9 janarit, familjarët bëjnë kallëzim në SPAK

Publikuar më: 7/12/2021, ora 12:27

Tragjedia e 9 janarit, familjarët bëjnë kallëzim në SPAK

Publikuar më: 7/12/2021, ora 12:27

Shoqata e familjarëve të viktimave të tragjedisë së 9 janarit, bëjnë kallëzim në SPAK. Familjarët kërkojnë zbardhjen e ngjarjes dhe vendosjen para përgjegjësisë së ish-zyrtarëve të Policisë së Vlorës dhe Ministrisë së Brendshme. Më 9 janar të vitit 2004, për shkak të detit të trazuar, në gjirin e Vlorës u përmbys një gomone që transportonte disa shqiptarë që synonin të kalonin ilegalisht në Itali.

Tragjedia e 9 janarit, familjarët bëjnë kallëzim në SPAK

Publikuar më: 7/12/2021, ora 12:27

Shoqata e familjarëve të viktimave të tragjedisë së 9 janarit, bëjnë kallëzim në SPAK. Familjarët kërkojnë zbardhjen e ngjarjes dhe vendosjen para përgjegjësisë së ish-zyrtarëve të Policisë së Vlorës dhe Ministrisë së Brendshme. Më 9 janar të vitit 2004, për shkak të detit të trazuar, në gjirin e Vlorës u përmbys një gomone që transportonte disa shqiptarë që synonin të kalonin ilegalisht në Itali.