Tragjedia e boksierit bullgar, familjes i’u dorëzuan 400 euro dhe dy karta identiteti – A2

Tragjedia e boksierit bullgar, familjes i’u dorëzuan 400 euro dhe dy karta identiteti

Tragjedia e djaloshit që duelonte në ring si boksier me një tjetër identitet, i ngjason një afere korrupsioni dhe dopingu. Prindërit e Boris Stançov akuzojnë në mënyrë të drejtëpërdrejtë trajnerin e djaloshit 21-vjeçar, Ventsislav Georgiev, i cili pas ngjarjes fatale u largua menjëherë nga Shqipëria.