Tragjedia e radhës në komisariat, rrëfimi i policit: Më fyente prej kohësh

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:28

Tragjedia e radhës në komisariat, rrëfimi i policit: Më fyente prej kohësh

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:28

Ludjan Zaimi, efektivi 25-vjeçari i Patrullës së Përgjithshme, që qëlloi për vdekje me armën e shërbimit kolegun Çaush Saliasi, pretendoi pas ngjarjes se ishte bullizuar dhe fyer në vijimësi prej tij.

Tragjedia e radhës në komisariat, rrëfimi i policit: Më fyente prej kohësh

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:28

Ludjan Zaimi, efektivi 25-vjeçari i Patrullës së Përgjithshme, që qëlloi për vdekje me armën e shërbimit kolegun Çaush Saliasi, pretendoi pas ngjarjes se ishte bullizuar dhe fyer në vijimësi prej tij.