Tragjedia me 46 viktima, situata pas ngjarjes dhe procesi i hetimit

Publikuar më: 23/11/2021, ora 19:22

Tragjedia me 46 viktima, situata pas ngjarjes dhe procesi i hetimit

Publikuar më: 23/11/2021, ora 19:22

Gazetari Zekirja Mexhiti drejtpërdrejt nga Shkupi i ftuar në A2 CNN për të dhënë detaje të reja për ngjarjen e rëndë që ndodhi në Bullgari me autobusin me shqiptarë që tronditi të gjithë botën.

Tragjedia me 46 viktima, situata pas ngjarjes dhe procesi i hetimit

Publikuar më: 23/11/2021, ora 19:22

Gazetari Zekirja Mexhiti drejtpërdrejt nga Shkupi i ftuar në A2 CNN për të dhënë detaje të reja për ngjarjen e rëndë që ndodhi në Bullgari me autobusin me shqiptarë që tronditi të gjithë botën.