Tragjedia me trenat në Greqi: Marshim masiv në Selanik, përleshje në Athinë

Publikuar më: 8/3/2023, ora 20:16

Tragjedia me trenat në Greqi: Marshim masiv në Selanik, përleshje në Athinë

Publikuar më: 8/3/2023, ora 20:16

Protesta masive u zhvilluan ne qytetet kryesore te Greqise kunder menaxhimit te keq te sistemit te transportit nga qeverise, te cilen e fajesuan per tragjedine me trenat ne Larisa. Mbi 60 mije njerez dolen ne rruge, ndersa ne Athine u regjistruan dhe perplasje mes protestuesve dhe policise.

Tragjedia me trenat në Greqi: Marshim masiv në Selanik, përleshje në Athinë

Publikuar më: 8/3/2023, ora 20:16

Protesta masive u zhvilluan ne qytetet kryesore te Greqise kunder menaxhimit te keq te sistemit te transportit nga qeverise, te cilen e fajesuan per tragjedine me trenat ne Larisa. Mbi 60 mije njerez dolen ne rruge, ndersa ne Athine u regjistruan dhe perplasje mes protestuesve dhe policise.