Tragjedia në Bullgari, liderët e Ballkanit Perëndimor dhe BE solidarizohen me RMV

Publikuar më: 23/11/2021, ora 13:43

Tragjedia në Bullgari, liderët e Ballkanit Perëndimor dhe BE solidarizohen me RMV

Publikuar më: 23/11/2021, ora 13:43

Liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe zyrtarë të lartë të BE u solidarizuan më Maqedoninë e veriut pas aksidentit tragjik në bullgari. Kryeministri i Kosovës Albin Kurti shprehu gatishmërinë e plotë për të ndihmuar autoritetet në Shkup.

Tragjedia në Bullgari, liderët e Ballkanit Perëndimor dhe BE solidarizohen me RMV

Publikuar më: 23/11/2021, ora 13:43

Liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe zyrtarë të lartë të BE u solidarizuan më Maqedoninë e veriut pas aksidentit tragjik në bullgari. Kryeministri i Kosovës Albin Kurti shprehu gatishmërinë e plotë për të ndihmuar autoritetet në Shkup.