Tragjedia në Calais, humbën jetën 27 emigrantë

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 11:07

Tragjedia në Calais, humbën jetën 27 emigrantë

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 11:07

Franca dhe Britania e Madhe angazhohen të rrisin bashkëpunimin për të ndalur emigracionin e paligjshëm, pasi të paktën 27 vetë u mbytën në kanalin e La Manshit, në tragjedinë më të rëndë të këtij lloji. Mes viktimave janë 5 gra dhe një fëmijë.

Tragjedia në Calais, humbën jetën 27 emigrantë

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 11:07

Franca dhe Britania e Madhe angazhohen të rrisin bashkëpunimin për të ndalur emigracionin e paligjshëm, pasi të paktën 27 vetë u mbytën në kanalin e La Manshit, në tragjedinë më të rëndë të këtij lloji. Mes viktimave janë 5 gra dhe një fëmijë.