Tragjedia në Maqedoni, dëshmitarët flasin për A2 CNN – A2

Tragjedia në Maqedoni, dëshmitarët flasin për A2 CNN

A2 CNN udhëtoi në vendin e ngjarjes, atje ku 14 persona kanë humbur jetën dhe 29 janë plagosur në aksidentin tragjik të ndodhur në Gostivar të Maqedonisë së Veriut.