Tragjedia në Potam, Berisha dhe Meta vizitë ngushëlluese në familjen Avdia

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:45

Tragjedia në Potam, Berisha dhe Meta vizitë ngushëlluese në familjen Avdia

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:45

Dy dite pas tragjedisë në Potam, Berisha dhe Meta zhvilluan vizita ngushëlluese pranë familjes Avdia. Kryedemokrati nënvizoi se krimi është bërë nga një njeri i qeverisë, teksa kryetari i partisë së lirisë, Ilir Meta e quajti vrasje të paralajmëruar. Opozita dhe Shoqëria civile kanë paralajmëruar protestë para ministrisë së brendshme në orën 19, ku do të kërkohet dorëheqja e ministrave Çuçi, Kumbaro si dhe drejtorit të policisë Gledis Nano.

Tragjedia në Potam, Berisha dhe Meta vizitë ngushëlluese në familjen Avdia

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:45

Dy dite pas tragjedisë në Potam, Berisha dhe Meta zhvilluan vizita ngushëlluese pranë familjes Avdia. Kryedemokrati nënvizoi se krimi është bërë nga një njeri i qeverisë, teksa kryetari i partisë së lirisë, Ilir Meta e quajti vrasje të paralajmëruar. Opozita dhe Shoqëria civile kanë paralajmëruar protestë para ministrisë së brendshme në orën 19, ku do të kërkohet dorëheqja e ministrave Çuçi, Kumbaro si dhe drejtorit të policisë Gledis Nano.