Tragjedia në rezervuarin e Çekrezës, dyshimet e hetuesve

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:09

Tragjedia në rezervuarin e Çekrezës, dyshimet e hetuesve

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:09

Erjon Muça, 22 vjeç, dhe Dorina Gjokgjinaj, 20 vjeçe, po udhëtonin me mjetin tip Ford në një rrugë buzë rezervuarit të Çekrezës. Të rinjtë dyshohet se humbën kontrollin e mjetit dhe përfunduan në ujë. Si pasojë që të dy humbën jetën, pasi nuk mundën dot të dilnin nga makina.

Tragjedia në rezervuarin e Çekrezës, dyshimet e hetuesve

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:09

Erjon Muça, 22 vjeç, dhe Dorina Gjokgjinaj, 20 vjeçe, po udhëtonin me mjetin tip Ford në një rrugë buzë rezervuarit të Çekrezës. Të rinjtë dyshohet se humbën kontrollin e mjetit dhe përfunduan në ujë. Si pasojë që të dy humbën jetën, pasi nuk mundën dot të dilnin nga makina.