Transport urban i përgjysmuar, shoqata: Reduktim deri në 20% nëse nuk përmbushen kërkesat

Publikuar më: 19/10/2021, ora 15:20

Transport urban i përgjysmuar, shoqata: Reduktim deri në 20% nëse nuk përmbushen kërkesat

Publikuar më: 19/10/2021, ora 15:20

Në ditën e dytë të përgjysmimit të linjave të transporti urban në kryeqytet, Kamëz dhe Vorë, Shoqata e Transportit Urban paralajmëron reduktim të mëtejshëm të shërbimit, nëse qeveria nuk iu përgjigjet kërkesave financiare.

Transport urban i përgjysmuar, shoqata: Reduktim deri në 20% nëse nuk përmbushen kërkesat

Publikuar më: 19/10/2021, ora 15:20

Në ditën e dytë të përgjysmimit të linjave të transporti urban në kryeqytet, Kamëz dhe Vorë, Shoqata e Transportit Urban paralajmëron reduktim të mëtejshëm të shërbimit, nëse qeveria nuk iu përgjigjet kërkesave financiare.