Transporti ajror në Shqipëri, sfidat, ambiciet dhe pengesat e mëdha

Shqiptarët po zgjedhin gjithmonë e më shumë ajrin për të udhëtuar. Revolucioni botëror i lëvizshmërisë ka prekur edhe vendin, madje me një ritëm 4 herë më të shpejtë se shtetet e tjera europiane. Mbi 3 milionë pasagjerë kanë fluturuar nga Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza gjatë 2019-ës, duke e bërë një prej terminaleve me rritjen më të shpejtë.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 4 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 93 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 72 pacientë në spitalin infektiv, 8 në terapi intensive, 4 të intubuar
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 6 të shëruar në 24 orët e fundit