Transporti publik në Tiranë, vonesat dhe ajrimi, “gangrenat” e autobusëve

Me mijëra banorë të Tiranës qarkullojnë çdo ditë në 16 linjat e autobusëve. Trafiku është një prej problemeve më kryesore, si për automjetet private ashtu edhe ato të transportit publik, ku edhe autoambulancat mezi përshkojnë pak kilometra.