Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 8%
  • Jo 92%

Trashëgimia kulturore, kulinaria, punimet artizanale dhe muzika në panairin e Ersekës

Nga A2 CNN
1 Tetor 2023, 16:29 | Aktualitet

Kolonja është e njohur për prodhime te shumta tradicionale, kryesisht të zejtarisë, kulinarisë, përfshi dhe zahiretë e dimrit. Kjo është Meleqe Isa nga Erseka, e cila në këtë panairin e organizuar nga bashkia është përfaqësuar me zahiretë e dimrit, prodhime, të cilat fillimisht i ka përgatitur për familjen e saj, por tashmë i ka kthyer në një atraksion për turistët.

Dita jonë