Trazirat në Capitol, Biden fajëson Trump në 1-vjetorin e sulmit

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 12:49

Trazirat në Capitol, Biden fajëson Trump në 1-vjetorin e sulmit

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 12:49

Presidenti amerikan Joe Biden do të fajësojë Donald Trump për trazirat në Capitol, në 1 vjetorin e sulmit që tronditi themelet e demokracisë në SHBA. Siç bëri të ditur zëdhënësja e tij Jen Psaki, kreu i Shtëpisë së Bardhë do të thotë në një fjalim gjatë së enjtes se paraardhësi i tij ka çdo përgjegjësi për kaosin dhe kërdinë në godinën e Kongresit. Mbështetësit e Trump mësynë godinën teksa Kongresi ishte mbledhur për të certifikuar fitoren e Biden në zgjedhjet presidenciale.

Trazirat në Capitol, Biden fajëson Trump në 1-vjetorin e sulmit

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 12:49

Presidenti amerikan Joe Biden do të fajësojë Donald Trump për trazirat në Capitol, në 1 vjetorin e sulmit që tronditi themelet e demokracisë në SHBA. Siç bëri të ditur zëdhënësja e tij Jen Psaki, kreu i Shtëpisë së Bardhë do të thotë në një fjalim gjatë së enjtes se paraardhësi i tij ka çdo përgjegjësi për kaosin dhe kërdinë në godinën e Kongresit. Mbështetësit e Trump mësynë godinën teksa Kongresi ishte mbledhur për të certifikuar fitoren e Biden në zgjedhjet presidenciale.