Trazirat në Kazakistan, mbërrijnë trupat ruse

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:41

Trazirat në Kazakistan, mbërrijnë trupat ruse

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:41

Dhjetëra manifestues antiqeveritarë janë vrarë nga forcat e sigurisë në Kazakistan pas protestave të dhunshme disa ditore. Revolta në rrugë shpërtheu pas rritjes së çmimit të karburantit, dhe çoi në shkarkimin e qeverisë dhe shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme.

Trazirat në Kazakistan, mbërrijnë trupat ruse

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:41

Dhjetëra manifestues antiqeveritarë janë vrarë nga forcat e sigurisë në Kazakistan pas protestave të dhunshme disa ditore. Revolta në rrugë shpërtheu pas rritjes së çmimit të karburantit, dhe çoi në shkarkimin e qeverisë dhe shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme.