Trazirat në Kazakistan, presidenti: Përpjekje për grusht shteti. Putin: Nuk do të lejojmë revolucione në rajon

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 16:16

Trazirat në Kazakistan, presidenti: Përpjekje për grusht shteti. Putin: Nuk do të lejojmë revolucione në rajon

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 16:16

Presidenti i Kazakistanit tha se trazirat disa ditore në vend kishin qenë një përpjekje e dështuar për grusht shteti. Rusia akuzon forcat e huaja për dhunën dhe e bën të qartë se nuk do të lejojë revolucione në shtetet e ish republikës sovjetike.

Trazirat në Kazakistan, presidenti: Përpjekje për grusht shteti. Putin: Nuk do të lejojmë revolucione në rajon

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 16:16

Presidenti i Kazakistanit tha se trazirat disa ditore në vend kishin qenë një përpjekje e dështuar për grusht shteti. Rusia akuzon forcat e huaja për dhunën dhe e bën të qartë se nuk do të lejojë revolucione në shtetet e ish republikës sovjetike.