Tre efektivë policie do të prehen te “Dëshmorët e Kombit”

Publikuar më: 5/5/2022, ora 14:28

Tre efektivë policie do të prehen te “Dëshmorët e Kombit”

Publikuar më: 5/5/2022, ora 14:28

Efektivët e rënë në krye të detyrës, Artan Cuku, Elham Elezaj dhe Rufan Hakramaj do të prehen në varrezat e Dëshmorëve të Kombit. Në këtë 5 Maj, ata të cilët luftuan për lirinë, meritojnë të prehen pranë dëshmorëve, thanë gjatë ceremonisë krerët e lartë shtetit.

Tre efektivë policie do të prehen te “Dëshmorët e Kombit”

Publikuar më: 5/5/2022, ora 14:28

Efektivët e rënë në krye të detyrës, Artan Cuku, Elham Elezaj dhe Rufan Hakramaj do të prehen në varrezat e Dëshmorëve të Kombit. Në këtë 5 Maj, ata të cilët luftuan për lirinë, meritojnë të prehen pranë dëshmorëve, thanë gjatë ceremonisë krerët e lartë shtetit.