Tre mesazhet e kryeministrit, dialogu Serbi-Kosovë, Greqia dhe kritika për ndërkombëtarët

Publikuar më: 13/9/2023, ora 18:36

Tre mesazhet e kryeministrit, dialogu Serbi-Kosovë, Greqia dhe kritika për ndërkombëtarët

Publikuar më: 13/9/2023, ora 18:36

Kryeministri Edi Rama e quajti Shqipërinë “shembullin e veçantë të mosabuzimit me komunitetet etnike të saj të pranishme në vende të tjera”. Në një postim në Facebook ku foli për drejtimin nga Shqipëria të Këshillit të Sigurimit në OKB, Rama tha se këtë qasje të vendit tonë, shumë fqinjë e marrin si të mirëqenë.

Tre mesazhet e kryeministrit, dialogu Serbi-Kosovë, Greqia dhe kritika për ndërkombëtarët

Publikuar më: 13/9/2023, ora 18:36

Kryeministri Edi Rama e quajti Shqipërinë “shembullin e veçantë të mosabuzimit me komunitetet etnike të saj të pranishme në vende të tjera”. Në një postim në Facebook ku foli për drejtimin nga Shqipëria të Këshillit të Sigurimit në OKB, Rama tha se këtë qasje të vendit tonë, shumë fqinjë e marrin si të mirëqenë.