Tre viktima në atentat, qëllohet makina në lëvizje, shpërthen në flakë

Publikuar më: 17/7/2022, ora 18:29

Tre viktima në atentat, qëllohet makina në lëvizje, shpërthen në flakë

Publikuar më: 17/7/2022, ora 18:29

Atentat me tre viktima në mbikalimin e Fushë Krujës. Persona ende të paidentifikuar qëlluan ndaj një makine, e cila shpërtheu në flakë. Policia ka identifikuar deri tani vetëm një prej personave që humbën jetën, 30-vjeçarin Diklen Vata. Pak më larg nga vendi ngjarjes u gjet dhe një makinë me një armë zjarri automatike që dyshohet të jetë e autorëve të krimit.

Tre viktima në atentat, qëllohet makina në lëvizje, shpërthen në flakë

Publikuar më: 17/7/2022, ora 18:29

Atentat me tre viktima në mbikalimin e Fushë Krujës. Persona ende të paidentifikuar qëlluan ndaj një makine, e cila shpërtheu në flakë. Policia ka identifikuar deri tani vetëm një prej personave që humbën jetën, 30-vjeçarin Diklen Vata. Pak më larg nga vendi ngjarjes u gjet dhe një makinë me një armë zjarri automatike që dyshohet të jetë e autorëve të krimit.