Tre viktima në atentatin e Fushë-Krujës, makina u qëllua në lëvizje dhe shpërtheu në flakë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 10:43

Tre viktima në atentatin e Fushë-Krujës, makina u qëllua në lëvizje dhe shpërtheu në flakë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 10:43

Gazetari Jul Kasapi tregon më shumë detaje në “Ditari” në A2 CNN