Tre viktima në atentatin e Fushë-Krujës, qëllohet makina në lëvizje dhe shpërthen në flakë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 11:51

Tre viktima në atentatin e Fushë-Krujës, qëllohet makina në lëvizje dhe shpërthen në flakë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 11:51

Atentat me tre viktima në mbikalimin e Fushë-Krujës. Persona ende të paidentifikuar qëlluan ndaj një makine që më pas shpërtheu në flakë. Viktimat janë identifikuar si Brilant Martinaj, Besmir Hoxha dhe Diklen Vata. Pak më larg nga vendi i ngjarjes u gjet dhe një makinë me një armë zjarri automatike që dyshohet të jetë e autorëve të krimit.

Tre viktima në atentatin e Fushë-Krujës, qëllohet makina në lëvizje dhe shpërthen në flakë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 11:51

Atentat me tre viktima në mbikalimin e Fushë-Krujës. Persona ende të paidentifikuar qëlluan ndaj një makine që më pas shpërtheu në flakë. Viktimat janë identifikuar si Brilant Martinaj, Besmir Hoxha dhe Diklen Vata. Pak më larg nga vendi i ngjarjes u gjet dhe një makinë me një armë zjarri automatike që dyshohet të jetë e autorëve të krimit.