Tre viktima nga i njëjti fis në Berat, xhaxhai dhe dy nipat bllokohen në pusin e ujit

Një ngjarje e rëndë është shënuar në fshatin Dushnik të Beratit. Xhaxhai 77 vjeç, Kamber Hoxha dhe dy nipat e tij Neim dhe Gentian Hoxha, kanë mbetur të vdekur pasi janë futur në pusin që kishin në oborr. Është dashur ardhja e zjarrfikësve që të mundësojë nxjerrjen e tre trupave nga pusi.