Trefishohen gjobat për maskat në shkurt, hiqen edhe patenta

Muaji shkurt nisi me shtim të gjobave. Deri më tani, Policia e Shtetit ka regjistruar mbi 7750 masa administrative për mosrespektimin e masave pandemike. Krahasuar me ditët e para të vitit, kemi një 3-fishim të numrit të gjobave. Kjo për faktin edhe të numrit të lartë të të infektuarve dhe alarmit të ngritur nga autoritetet shëndetësore.