Treg energjetik i hapur, Shqipëria, Serbia e RMV do ndihmojnë njëra-tjetrën në rast nevoje

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:37

Treg energjetik i hapur, Shqipëria, Serbia e RMV do ndihmojnë njëra-tjetrën në rast nevoje

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:37

Akti i bashkëpunimit për krizën energjetike i firmosur në samitin e “Ballkanit të Hapur” i hap rrugë shkëmbimit të energjisë mes Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut. Ekspertë të sektorit energjetik tregojnë se kjo mund të arrihet, por duhet ngritur edhe një bursë e përbashkët mes vendeve.

Treg energjetik i hapur, Shqipëria, Serbia e RMV do ndihmojnë njëra-tjetrën në rast nevoje

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:37

Akti i bashkëpunimit për krizën energjetike i firmosur në samitin e “Ballkanit të Hapur” i hap rrugë shkëmbimit të energjisë mes Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut. Ekspertë të sektorit energjetik tregojnë se kjo mund të arrihet, por duhet ngritur edhe një bursë e përbashkët mes vendeve.