Tregjet botërore, rreziku nuk ka kaluar – A2

Tregjet botërore, rreziku nuk ka kaluar

Stuhia në bursa mund të mos ketë kaluar ende. Investitorët mund të jenë tejet optimistë për fitimet e kompanive dhe ekonominë amerikanë. Por mjaftojnë disa surpriza negative për të ulur titujt në tregje në vlerat e fundit të Dhjetorit.