Tregti e lirë në Ballkan, çfarë përfitojmë dhe kush rrezikohet? – A2

Tregti e lirë në Ballkan, çfarë përfitojmë dhe kush rrezikohet?

Gazetari i A2, Anxhelo Haruni, flet për mundësitë që ofron Mini Shengeni në Ballkan…