Tregtia online në Shqipëri, Sula: Jemi konkurrues me vendet e rajonit

Përditësuar më: 13/6/2022, ora 09:52

Tregtia online në Shqipëri, Sula: Jemi konkurrues me vendet e rajonit

Përditësuar më: 13/6/2022, ora 09:52

Për të folur për tregtinë online, sa po përshtaten bizneset dhe konsumatorët, por edhe problemet që po konstatohen, ishte i ftuar në Business News Erand Sula, ekspert për tregtinë online.

Tregtia online në Shqipëri, Sula: Jemi konkurrues me vendet e rajonit

Përditësuar më: 13/6/2022, ora 09:52

Për të folur për tregtinë online, sa po përshtaten bizneset dhe konsumatorët, por edhe problemet që po konstatohen, ishte i ftuar në Business News Erand Sula, ekspert për tregtinë online.