Tregu i fluturimeve dhe problemet me kompanitë ajrore

Tregu i pronave të paluajtshme, a janë ato një investim që ia vlen? Apo mos vallë mbartin rreziqe për shkak të mbindërtimit? Gazetari Anxhelo Haruni ishte i ftuar në Dita Jonë ku foli për këtë temë, por edhe për falimentimet në tregun e fluturimeve dhe problemet, me të cilat përballen udhëtarët shqiptarë…