Tregu i fluturimeve, shtohen destinacionet dhe konkurrenca mes linjave

Gazetari Anxhelo Haruni ishte i ftuar në Dita Jonë ku foli për transportin në tre aspekte të tij: Investimet në rrugë, situata e hekurudhave, si dhe disa të reja të rëndësishme që i përkasin transportit ajror.