Tregu i punës, rriten pagat dhe punësimi

Shkalla zyrtare e papunësisë ra në 12.1% gjatë tremujorit të parë të këtij viti, pas një stanjacioni në gjysmën e dytë të 2018-s. Por, duke dëshmuar për ngadalësimin e dinamikës në tregun e punës.

Shkarkoni aplikacionin e A2