“Tregu i rregullon vetë çmimet”, Pogaçe rendit arsyet pse duhet të shpërbëhet Bordi i Karburanteve

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:30

“Tregu i rregullon vetë çmimet”, Pogaçe rendit arsyet pse duhet të shpërbëhet Bordi i Karburanteve

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:30

Për drejtoreshën ekzekutive të “Shoqatës Tregtare të Shqipërisë”, Mira Pogaçi, Bordi i Transparencës për karburantet duhet shpërndahet dhe të ketë të njëjtin fat si ai i ushqimeve i cili u rrëzua nga Gjykata Kushtetuese. Sipas Pogaçit, janë rrëzuar 3 arsyet që sollën ngritjet e këtyre bordeve dhe për këtë arsye duhet lejuar tregu që të caktojë çmimet.

“Tregu i rregullon vetë çmimet”, Pogaçe rendit arsyet pse duhet të shpërbëhet Bordi i Karburanteve

Publikuar më: 17/3/2023, ora 21:30

Për drejtoreshën ekzekutive të “Shoqatës Tregtare të Shqipërisë”, Mira Pogaçi, Bordi i Transparencës për karburantet duhet shpërndahet dhe të ketë të njëjtin fat si ai i ushqimeve i cili u rrëzua nga Gjykata Kushtetuese. Sipas Pogaçit, janë rrëzuar 3 arsyet që sollën ngritjet e këtyre bordeve dhe për këtë arsye duhet lejuar tregu që të caktojë çmimet.