Tregu i sigurimeve, shqiptarët paguan 143 milionë euro për 11 muaj

Publikuar më: 6/1/2022, ora 15:43

Tregu i sigurimeve, shqiptarët paguan 143 milionë euro për 11 muaj

Publikuar më: 6/1/2022, ora 15:43

Shqiptarët kanë paguar më shumë për të siguruar pronat dhe jetën e tyre përgjatë vitit 2021. Të dhënat e Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, tregojnë se për periudhën Janar-Nëntor, vlera e paguar për t’u siguruar arriti në 17.3 miliardë lekë, apo mbi 143 milionë euro, teksa mbetet për t’u shtuar edhe muaji Dhjetor.

Tregu i sigurimeve, shqiptarët paguan 143 milionë euro për 11 muaj

Publikuar më: 6/1/2022, ora 15:43

Shqiptarët kanë paguar më shumë për të siguruar pronat dhe jetën e tyre përgjatë vitit 2021. Të dhënat e Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, tregojnë se për periudhën Janar-Nëntor, vlera e paguar për t’u siguruar arriti në 17.3 miliardë lekë, apo mbi 143 milionë euro, teksa mbetet për t’u shtuar edhe muaji Dhjetor.