Tregu i Vlorës, kushte mesjetare dhe mungesë higjiene

Tregu i madh i fruta-perimeve dhe bulmetit në qytetin e Vlorës, prej 30 vitesh vuan mungesën e investimeve. I pambuluar dhe pa kushtet e nevojshme higjieno-sanitare, ky treg është kthyer në një problem jo vetëm për qytetarët që blejnë, por edhe për tregtarët.