Tregut të Korçës i del pronari, tregtarët: E vetmja mundësi për bukën e fëmijëve

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:24

Tregut të Korçës i del pronari, tregtarët: E vetmja mundësi për bukën e fëmijëve

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:24

Tregtarë në zonën e ish-TEC-it të Korçës kanë protestuar pasi për të disatën herë u kërkohet të largohen nga vendi ku tregtojnë sende dhe mallrat e ndryshme të përdorura. Prej 4 vitesh ata janë hasur me këtë lloj problematike ku shpesh herë ju është kërkuar të largohen duke ju dhënë si arsye që vendit i ka dalë një pronar.

Tregut të Korçës i del pronari, tregtarët: E vetmja mundësi për bukën e fëmijëve

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:24

Tregtarë në zonën e ish-TEC-it të Korçës kanë protestuar pasi për të disatën herë u kërkohet të largohen nga vendi ku tregtojnë sende dhe mallrat e ndryshme të përdorura. Prej 4 vitesh ata janë hasur me këtë lloj problematike ku shpesh herë ju është kërkuar të largohen duke ju dhënë si arsye që vendit i ka dalë një pronar.