Trendy kundër koronavirusit, maska me gurë dhe temina

Një stiliste jordaneze po i shton pak shije dhe shkëlqim, maskave që na kanë shoqëruar përgjatë këtyre javëve, për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Samia Al Zakleh ka zgjedhur t’i bëjë maskat më tërheqëse, përmes ngjyrave dhe gurëve, një mënyrë kjo për të rritur ndërgjegjësimin e qytetarëve, për mbajtjen e kësaj maske, si një formë parandalimi për përhapjen e sëmundjes.