Tri kërkesat e Escobar dhe Lajçak për Kurtin, Arifi: Improvizime, politikë e gabuar

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:40

Tri kërkesat e Escobar dhe Lajçak për Kurtin, Arifi: Improvizime, politikë e gabuar

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:40

Dritëro Arifi, profesor i shkencave politike, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën e tensionuar mes Kosovës dhe Serbisë.

Tri kërkesat e Escobar dhe Lajçak për Kurtin, Arifi: Improvizime, politikë e gabuar

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:40

Dritëro Arifi, profesor i shkencave politike, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën e tensionuar mes Kosovës dhe Serbisë.