Tritan Shehu: Rama kthehet te varianti ynë për detin. Vendimi i Hagës pranohet automatikisht nga palët

Publikuar më: 20/10/2020, ora 20:56

Tritan Shehu: Rama kthehet te varianti ynë për detin. Vendimi i Hagës pranohet automatikisht nga palët

Publikuar më: 20/10/2020, ora 20:56

Marrëveshje më të favorshme për Shqipërinë se ajo e 2009-ës nuk do të ketë. Kështu deklaron ish-ministri i Jashtëm Tritan Shehu, i cili akuzon kryeministrin Rama se refuzonte ta çonte në Hagë, ndërkohë që tani kthehet te varianti i Berishës, por nuk mban përgjegjësi për zvarritjen dhe dëmin e shkaktuar në gjithë këto vite.

Tritan Shehu: Rama kthehet te varianti ynë për detin. Vendimi i Hagës pranohet automatikisht nga palët

Publikuar më: 20/10/2020, ora 20:56

Marrëveshje më të favorshme për Shqipërinë se ajo e 2009-ës nuk do të ketë. Kështu deklaron ish-ministri i Jashtëm Tritan Shehu, i cili akuzon kryeministrin Rama se refuzonte ta çonte në Hagë, ndërkohë që tani kthehet te varianti i Berishës, por nuk mban përgjegjësi për zvarritjen dhe dëmin e shkaktuar në gjithë këto vite.