Tritan Shehu: Shqipëria rrezikon të përfundojë në despotizëm lindor – A2

Tritan Shehu: Shqipëria rrezikon të përfundojë në despotizëm lindor

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Tritan Shehu, ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00, ku u shpreh se 30 qershori ishte një farsë dhe nëse do të vazhdohet me të njëjtën mënyrë nga mazhoranca, e ardhmja e vendit do të jetë shumë e rrezikshme.

Shkarkoni aplikacionin e A2