Tritol për kanabisin, policia hetime për një grup në Shkodër, dyshohet dhe për atentate me pagesë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 16:36

Tritol për kanabisin, policia hetime për një grup në Shkodër, dyshohet dhe për atentate me pagesë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 16:36

Policia e Shkodrës ka nisur hetimet për sulmet me tritol në këtë qytet, ndërsa dyshohet se një grup i kultivimit dhe trafikimit të kanabisit mund të jetë përgjegjës për atentatet e fundit. Sulmet ndaj efektivëve të policisë vijnë për shkak se kanë marrë pjesë në asgjësimin e parcelave në Malësinë e Dukagjinit, ndërsa dyshohet se grupi funksionon dhe kundrejt pagesës.

Tritol për kanabisin, policia hetime për një grup në Shkodër, dyshohet dhe për atentate me pagesë

Publikuar më: 30/6/2022, ora 16:36

Policia e Shkodrës ka nisur hetimet për sulmet me tritol në këtë qytet, ndërsa dyshohet se një grup i kultivimit dhe trafikimit të kanabisit mund të jetë përgjegjës për atentatet e fundit. Sulmet ndaj efektivëve të policisë vijnë për shkak se kanë marrë pjesë në asgjësimin e parcelave në Malësinë e Dukagjinit, ndërsa dyshohet se grupi funksionon dhe kundrejt pagesës.